سهراب سیرت در دهم اسد/مرداد سال ۱۳۶۹ هجری خورشیدی در بلخ زاده شد. آموزشهای ابتدایی را در زادگاهش به انجام رسانید و سپس در بخش ادبیات فارسی در دانشگاه بلخ به ادامهی تحصیل پرداخت.
سهراب سیرت همچنین یکی از بنیانگذاران انجمن ادبی «حلقهٔ زلف یار» و «جبههٔ ادبی الف تا یا» و مدیر مسئول ماهنامهٔ ادبی «ترنم» در بلخ بود.
او در سال ۱۳۹۳ هجری خورشیدی به بریتانیا مهاجرت کرد و در آنجا به فعالیتهای ادبیاش ادامه داد. سیرت در مقطع کارشناسی ارشد در رشته حقوق بشر و سیاست بینالمللی در دانشگاه سیتی لندن تحصیل کرده است و در حال حاضر به عنوان روزنامهنگار در بیبیسی در لندن مشغول کار است. بیشتر کارهای سهراب سیرت در عرصه روزنامهنگاری هم به موضوعات هنری و ادبی تمرکز دارد.
منظومهٔ «مرز هشتم» روایتی از دشواریهای پناهجویان برای رسیدن به یک جای امن است، به انگلیسی ترجمه و در بریتانیا منتشر شده است. غزلهایی از او نیز با ترجمه انگلیسی در مجلات مختلف انگلیسیزبان از جمله در مجله «ترجمه شعر مدرن» چاپ شدهاند.
او چند جایزه ادبی را نیز در کارنامه خود دارد، از جمله جایزه اول قند پارسی در سال ۱۳۹۰ خورشیدی که در بخش شعر کلاسیک به او تعلق گرفت.
سهراب سیرت همچنین با آوازخوانان مطرح افغانستان در زمینهی آهنگ و ترانه همکاری داشته برای شماری از آنها از جمله وحید قاسمی، فرهاد دریا، وجیهه و فرید رستگار ترانه نوشته است.
از سهراب سیرت چندین مجموعهٔ منتشر شده است. نخستین مجموعهٔ شعر او «خارهای حسود» از سوی انجمن نویسندگان بلخ، زمانی منتشر شد که فقط ۱۹ سال داشت. او در حال حاضر عضویت انجمن قلم انگلستان و برخی دیگر از نهادهای ادبی را دارد.